Castel Mimi desfășoară o promoție specială pentru toți cei care organizează nunți sau alte evenimente importante din viață (indiferent de locație), cu genericul „Castel Mimi – vin pentru clipe fericite!”

Astfel, toți cei care vor cumpăra 50 de sticle de vin din gama „classic” Castel Mimi (divinuri sau alte produse ale companiei în valoare minimă de 5000 lei), vor primi o ședință foto gratuită la Castel Mimi (în valoare de 200 de euro). Oferta este valabilă pentru toți cei care celebrează clipe fericite din viață: nunți, cumătrii sau alte evenimente (și care au împlinit vârsta legală de 18 ani).

Nu este obligatoriu ca nunta sau evenimentul să aibă loc la Castel Mimi: oferta este valabilă pentru cei care sărbătoresc clipe fericite indiferent de locație. De asemenea, nu este necesar să fiți protagonistul evenimentului: puteți comanda un astfel de cadou pentru apropiații care sărbătoresc clipe fericite. Vinul poate fi cumpărat direct la producător sau la distribuitorul oficial Drink SHOP.

IMG_7488

Oferta este supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil, în perioada 20.06.2017 – 31.08.2017. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile Castel Mimi, dați like paginii de Facebook a companiei.

Vinurile Castel Mimi transmit o istorie de peste un secol. Uneori, vinurile Castel Mimi vorbesc despre tradiţii, oameni şi talente, alteori – despre podgorii însorite şi o climă ideală. Mai bine de un veac, vinurile Castel Mimi evocă pasiunea oamenilor deosebiţi pentru vinuri desăvârşite.

Medaliate la cele mai prestigioase concursuri internaționale, vinurile Castel Mimi sunt vinuri pentru clipe fericite!

P

Distribuie articolul: