De 12 ani coace pâine acasă, iar de 4 ani o împarte cu toți doritorii. Natalia Matiescu sau Natka Minunatka, cea pe care o găsiți cu pâine sănătoasă și delicioasă la piața EcoLocal vrea să se extindă și să  deschidă o brutărie pentru a putea face față tuturor comenzilor. 

„Îmi doresc un spațiu propriu de gastronomie artizanală unde voi coace pâinea, voi primi vizitatori și cumpărători, voi organiza ateliere. Va fi un loc unde aroma pâinii proaspăt coapte nu se va sfârși. Fiecare își va putea alege pâinea sănătoasă – plămădită cu maia, frământată cu făină din bobul întreg, zdrobit la moara cu pietre, ornată artistic, dospită în voie și coaptă cu grijă,” a spus Natalia în mesajul de Aici, unde puteți dona.

Astăzi sunteți așteptat de Natalia la piața EcoLocal, unde veți gusta din pâinea gustoasă coaptă de ea și veți avea ocazia să o ajutați să își îndeplinească visul.

Primul pas este făcut, Natalia fiind ajutată de familia ei au cumpărat un spațiu pentru brutărie, dar este nevoie încă de mulți bani pentru a cumpăra toate tehnica necesară.

Mai multe detalii găsești Aici. 

Vezi și: Natalia Matiescu, femeia care a declinat meseria de brutar la genul feminin (Foto)

Distribuie articolul: