Crezi în semnele zodiacului? Dacă da, atunci acest material este pentru tine. Descoperă care este ziua ta norocoasă din luna aprilie și ce trebuie să faci pentru a profita la maximum de ea. Să vedem, oare va fi adevărat? 

Foto: cancan

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sâmbătă, 16 aprilie

Ziua aceasta îți va oferi capacitatea de a vorbi în numele tău pentru a crea mai mult echilibru în viața ta.

În acest timp, Soarele va fi în continuare în semnul tău, reprezentând alegerile pe care le faci, în timp ce Luna va fi în semnul tău opus, Balanță, oferindu-ți echilibrul și șansa de a acționa cu inima.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Marți, 19 aprilie

19 aprilie este începutul sezonului Taur, ceea ce face din aceasta o zi de impact pentru tine. Acest lucru înseamnă că acum poți culege beneficiile. Este timpul să crezi în tine, altfel e posibil să pui bază mai mult pe credințele altora în loc pe ceea ce simți tu că este adevărat. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vineri, 29 aprilie

În această zi vei reuși să îți exprimi mai bine gândurile și sentimentele. Nu numai că prin acest lucru se va îmbunătăți comunicarea cu ceilalți, în special în dragoste, dar vei simți și o pace mai mare în interiorul tău.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Miercuri, 20 aprilie

Această zi îți scoate sentimentele la suprafață, sentimente despre relația în care te afli în prezent sau pe care vrei să o creezi. Vei putea face clar diferența între ceea ce crezi că este posibil și ceea ce speri să fie posibil. Asigură-te că nu te vinzi ieftin și nu te mulțumi cu ceva care nu îți pune inima pe jar. 

Leu (22 iulie – 22 august)

Miercuri, 6 aprilie

Energia zilei de 6 aprilie îți cere să faci câteva conexiuni finale între lecțiile pe care le-ai învățat și viața pe care încă speri să o creezi. Astăzi renunță la orice îndoială sau la orice rană persistentă din trecut! Astăzi vei ieși din povestea în care credeai că trebuie să trăiești și vei îmbrățișa tot ceea ce ai visat vreodată pentru tine și viața ta.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Marți, 5 aprilie

Această zi are o energie fenomenală pentru tine. Se pune accentul pe relațiile romantice și iubirea se amplifică. Chiar dacă te-ai concentrat recent asupra altor domenii ale vieții tale, profită de șansa din această zi pentru a-ți explora viața personală. Fii disponibil/ă pentru cei care aduc bucurie și iubire în viața ta și recunoaște că de multe ori această anergie este cea care adaugă combustibil tuturor celoralalte domenii.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Vineri, 1 aprilie

Energia zilei de astăzi îți aduce acel foc atât de necesar pentru a te susține și pentru a vorbi în numele tău. Acest lucru te va ajuta nu numai să aduci mai mult echilibru în viața ta, ci și să îți îmbrățișezi cel mai autentic sine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sâmbătă, 30 aprilie

Ești unul dintre semnele zodiacale din această lună care vor vedea cele mai neașteptate evenimente și schimbări din viața ta. Sectorul relațiilor din viața ta va fi luminat și începe o serie de evenimente predestinate. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Marți, 12 aprilie

În această zi se va pune accentul pe casă și viața de familie și se anunță abundență și transformarea viselor în realitate. Aceasta este o zi excelentă pentru a te gândi la ce înseamnă aceste teme pentru tine și apoi pentru a acționa în consecință.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Duminică, 10 aprilie

În această zi te vei simți cu picioarele pe pământ. Când îți poți exprima gândurile și sentimentele, ai mai multe șanse să te simți bine cu privire la tine și la viața ta. Profită de această zi pentru a înțelege pe ce anume vrei să te concentrezi și apoi folosește puterea cuvintelor pentru a muta munții din loc. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vineri, 15 aprilie

În această zi te vei simți ușurat/ă, viața începe să fie lipsită de griji de acum. Trebuie doar să profiți la maxium de tot acest timp. Nu există presiune pentru nimic în această zi, ci este vorba despre odihnă și prioritizarea timpului creat pentru a nu face altceva decât să te bucuri de viață.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Marți, 12 aprilie

În această zi te vei simți din nou TU. Ești mai creativ/ă, puterea spirituală ți se îmbunătățește și chiar vei avea parte de o doză magică de iubire în viața ta. Orice este posibil în această zi norocoasă, iar partea cea mai bună este că este doar începutul.

Despre luna Aprilie:

Aprilie este luna în care soarele de primăvară aduce nu doar energie naturii, dar și în mod inconștient pentru toți oamenii. Doar dacă privești natura, vezi că are un efect pozitiv asupra stării tale. Pesimismul lunilor de iarnă va fi uitat repede. Această lună este descrisă ca una optimistă. Astrele confirmă cele spuse, fiind într-o poziție avantajoasă.

Sursa: eva.ro

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

 

Distribuie articolul: