Imaginile video, surprinse de camera de supraveghere din supermarketul din Bubuieci, și publicate pe rețelele sociale au stârnit indignarea internauților. Adolescenta a fost agresată verbal și fizic de cea care ar trebui să o apere.

Din spusele celor care au distribuit înregistrarea, femeia s-ar fi înfuriat deoarece minora, de 12-13 ani, nu a reușit să achite facturile prin intermediul terminalului de plată.

În imagini observăm cum copila este agresată verbal și fizic de femeie care, potrivit comentatorilor, este mama vitregă a acesteia. Intenția de a o lovi, trădează o reacție pasivă de apărare a fetiței, se manifestă prin gesturi de retragere sau blocare a loviturilor ce urmează. Din imagini este clar că adolescenta plânge și pare speriată.

La un moment dat, de femeie se apropie administratorul magazinului și îi face observație, indicându-i că este filmată, lucru care pare să nu o deranjeze pe aceasta.

Imaginile au fost distribuite pe un grup de viber utilizat de locuitorii din Bubuieci. Poliția a fost sezizată și urmează să se ia o decizie.

„Femeia are ordin de restricție pentru 10 zile de a se apropia de copilă. În urma expertizei medico-legale se va lua o hotărâre cum va fi pedepsită aceasta!”, comentează Diana Cibotari, locuitoare a comunei.

Dacă ceva te preocupă, ai o problemă și nu ai cu cine o discuta, ai o situație neplăcută la școală sau acasă pe care nu știi cum să o depășești și vrei să vorbești despre ce ți se întâmplă cu un profesionist, apelează 24 din 24, gratuit, confidențial și anonim, Telefonul copilului – 116111 – sau accesează site-ul pentru mai multe informații și contacte.

Sursa: Facebook