Farmacia Familiei te răsplătește pentru fidelitate cu cadouri garantate! Acum, la procurarea oricăror produse din filialele Farmacia Familiei, în valoare de minim 150 lei, primești un cadou garantat la ieșire. Nu-i așa că îți plac darurile și ție?

„Pe lânga faptul că dorim să fim cât mai aproape de cei care au nevoie de noi, scopul nostru este să creăm relații familiare, cu toți cei care calcă pragul Farmaciei Familiei. Iar fidelitatea într-o familie contează cel mai mult! Vrem să-ți răsplătim devotamentul cu cadouri și surprize”, menționează cei de la Farmacia Familiei.

Produsele branding, atât de necesare tuturor în fiecare zi, dar și plăcute (Dacă e vorba de un ceai, spre exemplu), vor bucura orice vizitator al farmaciilor.

„Fii parte a familiei noastre, iar noi vom avea mereu #grijă de sănătatea ta!”, anunță membrii „familiei”.

Durata campanie: 15.11.2019 – 15.12.2019. În limita stocului disponibil

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Farmacia Familiei te răsplătește pentru fidelitate cu cadouri garantate!😍 Adevărata valoare stă în lucruri simple, iar micile plăceri ne fac viața mai frumoasă.😇 Pe lânga faptul că dorim să fim cât mai aproape de cei care au nevoie de noi, scopul nostru este să creăm relații familiare, cu toți cei care calcă pragul Farmaciei Familiei. Iar fidelitatea într-o familie contează cel mai mult! Vrem să-ți răsplătim devotamentul cu cadouri și surprize. Acum, la procurarea oricăror produse din farmaciile Familiei, în valoare de minim 150 lei, primești un cadou garantat la ieșire. 👉Fii parte a familiei noastre, iar noi vom avea mereu #grijă de sănătatea ta! Durata campanie: 15.11.2019 – 15.12.2019. În limita stocului disponibil

O postare distribuită de Farmacia Familiei (@farmaciafamiliei) pe

P

Distribuie articolul: