Adelina Pestriţu a participat la Milano Fashion Week, la lansarea unei noi colecţii semnate Philipp Plein și a  a purtat acolo o pereche de cizme de 10.000 de euro semnate chiar de acest designer. 

„Sunt tare încântată să vă anunţ că, pentru a doua oară, am fost selectată de echipa Philipp Plein influencer-ul care să reprezinte România la Fashion Show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Prima experienţă de acest gen alături de designer-ul internaţional am petrecut-o la New York, unde împreună cu soţul meu i-am vizitat locuinţa din Manhattan, unde a organizat un super-party, urmând ca de această dată să fiu prezentă la Milano. Astăzi mi-am ales şi outfit-ul. Vă spun doar că încălţările cântăresc în jur de 7 kg şi sunt din ultima lui colecţie, o piesă de rezistenţă despre care s-a vorbit îndelung la nivel mondial”, a scris Adelina pe reţelele sociale, în urmă cu 4 zile, înainte de a decola spre Milano.

La eveniment, Adelina Pestriţu a îmbrăcat o ţinută spectaculoasă. A ales un sacou alb, o pereche de pantaloni mulaţi, iar piesa de rezistenţă au fost cizmele de 10.000 de euro. Toate acestea sunt create de Philipp Plein. În total, apariţia vestimentară a vedetei valorează peste 13.000 de euro, cu această sumă poți cumpăra o mașină, nu?

Vezi și: Adelina Pestrițu a dezvăluit secretul danturii sale albe! Vedeta folosește un truc foarte accesibil (Foto)

Distribuie articolul: