Este oficial, cântăreața britanică Adele, în vârstă de 33 de ani, se întâlnește cu agentul sportiv american, în vârstă de 39 de ani, Rich Paul. Ieri, vedeta a confirmat acest fapt, postând pe Instagram o fotografie cu ei doi, iar în comentarii a pus un emoji, în formă de inimioară.

Primele zvonuri despre relație au apărut în această vară. Adele și Rich au fost văzuți împreună la un joc de baschet, iar apoi au fost filmați în New York.

Potrivit unui insider, cei doi adoră să petreacă timpul împreună, însă nu se grăbesc să facă pași importanți în relația lor.

„Nu pot să spun că la ei este totul serios, dar pot spune cu siguranță că se distrează foarte bine împreună. Au prieteni comuni, deci totul este foarte bine. Adele s-a relaxat mult. Nu este la fel de retrasă ca și cum era în timpul căsătorie. Ea își trăiește fiecare clipă grozav”, a remarcat insider-ul.

După divorțul vedetei de Simon Konecki, viața ei personală a devenit subiect de speculații. Adelei îi s-a atribuit o aventură cu rapperul Skepta, dar nu a existat nici o confirmare în acest sens: interpreta nu și-a afișat viața personală.

Nu este cunoscut de când Adele și Rich Paul sunt împreună. Iubitul vedetei este un agent sportiv celebru și de succes. El este fondatorul agenției sportive Klutch Sports Group, care reprezintă vedete proeminente din NBA, precum LeBron James și jucători ai Ligii Naționale de Fotbal din SUA.

Rich nu a fost niciodată căsătorit, dar are trei copii, iar Adele îl crește pe fiul ei, Angelo, în vârstă de opt ani, de la fostul ei soț.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Adele

Distribuie articolul: