Cântăreața a apărut simultan pe coperțile edițiilor Vogue America și Vogue Marea Britanie din această lună și a oferit un interviu în care a vorbit despre transformarea sa radicală, spunând că a devenit „dependentă” de exerciții fizice. 

Chiar dacă artista a slăbit mult și arată spectaculos, aceasta ea a dezvăluit că a trebuit să suporte „comentariile brutale” ale altor femei cu privire la schimbarea aspectului său fizic, scrie eva.ro.

„Corpul meu a fost privit ca un obiect întreaga mea carieră. Nu doar acum. Înțeleg de ce a fost un șoc. Înțeleg de ce unele femei, în mod special, s-au simțit rănite”, a declarat cântăreața pentru Vogue America.

„Am reprezentat foarte multe femei, din punct de vedere vizual. Dar sunt în continuare aceeași persoană”, a mai spus Adele. „Cele mai urâte conversații le-au avut alte femei, despre corpul meu. Am fost al naibii de dezamagită de asta. Mi-au rănit sentimentele”, a adăugat cântăreața.

Întrebată ce a declanșat transformarea fizică uimitoare, care s-a desfășurat într-o perioadă de doi ani, Adele a răspuns: „A început din cauza anxietății. Atunci când făceam antrenamente mă simțeam mai bine”.

Timp de doi ani, ea a făcut antrenamente riguroase cu greutăți și sesiuni de circuit-training în fiecare zi, chiar de două ori pe zi atunci când starea de anxietate era la nivel ridicat.

„Am realizat că atunci când mă antrenam nu aveam stări de anxietate. Nu a fost niciodată despre slăbit. M-am gândit că dacă îmi pot face corpul mai puternic, și dacă voi simți și voi vedea asta, atunci poate că într-o zi îmi pot face emoțiile și mintea mai puternice”, a dezvăluit artista.

Mulți fani au reacționat pe social media la imaginile postate de ea, unii dintre ei spunând că „le lipsește” vechea Adele, iar alții au mers și mai departe și au criticat-o pentru că a slăbit. Dar Adele spune că deși arată diferit față de cum o știau fanii, este în continuarea aceeași persoană.

Sursa: Eva.ro

Distribuie articolul: