Presa din România anunță că Adela Popescu ar fi din nou însărcinată. Suspiciunile au apărut după ce mama-soacră le-a transmis un mesaj care i-a făcut pe toți să fie mai atenți la detalii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete din România, dar au și una dintre cele mai frumoase familii. Aceștia au deja doi copii foarte frumoși, care cresc zi de zi și îi fac pe părinții lor cei mai fericiți din lume.

Cuplul nu a exclus niciodată că și-ar dori să devină părinți și pentru a treia oară. Cunoscutul actor chiar a mărturisit în urmă cu ceva timp că își dorește să mai aibă și o fetiță, iar acest lucru s-ar putea întâmpla mai repede decât s-ar aștepta toată lumea, menționează Viva.ro.

Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, spunea Radu Vâlcan.

În urmă cu doar câteva zile, Adela Popescu a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie cu o urare frumoasă primită de la mama-soacră pentru anul ce a venit.

Femeia a ținut să precizeze că le dorește să fie vizitați de barză și drept urmare, toți 5 să fie fericiți. De aici și marea întrebare, este sau nu Adela Popescu însărcinată?

Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka”, le-a transmis mama lui Radu Vâlcan.

Deși nici Adela Popescu și nici Radu Vâlcan nu au confirmat sau infirmat zvonurile, internauții sunt aproape convinși că vedeta este în așteptarea celui de-al treilea copil. După o analiză a profilului de Instagram al prezentatoarei, s-a descoperit că sunt luni bune în care Adela a evitat să publice fotografii în care să i se vadă abdomenul: ba îl astupă cu brațele, ba haina îl maschează.

Credeți că iese fum fără foc sau totuși barza și-a luat zborul și e în drum spre familia vedetelor?

Foto: Facebook, Instagram/AdelaPopescu