După ce acum câteva luni a câștigat titlul de „X Factor”, Olga Verbițchi își surprinde fanii cu prima sa piesă din cariera solo. Este vorba despre „Prietena ta”, un single mult așteptat de către admiratorii basarabencei. Lansarea a avut loc în această seară, după ce ieri Olga și-a sărbătorit aniversarea de 16 ani.

În luna februarie a acestui an, Olga Verbițchi anunța că a semnat cel mai important contract din viața ei de artistă, cel cu casa de discuri de peste Prut – Cat Music. Iată că marele pas a dat roade, iar acum tânăra interpretă se poate mândri cu o melodie și un videoclip demne de toate laudele.

capture-20170523-185521

Semnată de Miculescu Theea Eliza Ioana și Roșioru Mădălin Ionuț, piesa vine la pachet și cu o producție video marca Roman Burlaca. În doar o oră de la lansare, „Prietena ta” a reușit să adune peste 10 mii de like-uri și sute de comentarii de apreciere.

Citește și: Olga Verbițchi împărtășește primele imagini cu frățiorul său! Venirea lui pe lume i-a adus lacrimi de fericire

capture-20170523-185700

Pe lângă cei trei tineri care au participat la filmări, în videoclip este prezentă și moldoveanca Xenia Chitoroagă – finalista X Factor a sezonului 5. Aceasta joacă rolul „prietenei” Olgăi, mesajul piesei fiind unul de dragoste.

capture-20170523-185826

Foto: captură video