Pe 20 octombrie 2020, actorul Jeff Bridge a anunțat că luptă cu o formă grea de cancer – Lymphoma – și că doctorii i-au dat un pronostic bun. La două luni după această veste, actorul rămâne la fel de pozitiv ca înainte de boală, iar în parcursul lui deloc ușor, a reușit să-și facă un prieten nou care îi ridică moralul.

„Mă simt bine, m-am ras în cap şi mi-am luat un căţel, Monty”, a scris Jeff Bridges, care a împlinit recent 71 de ani, alături de această imagine postată pe contul său de socializare media, în care ne arată nou lui înfăţişare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jeff Bridges (@thejeffbridges)

Într-un mesaj postat în mediul online, actorul american de Oscar, Jeff Bridges a spus că începe tratamentul: „Am fost diagnosticat cu Lymphoma. Deși este o boală serioasă, mă simt norocos că am o echipă minunată de medici în spate și că pronosticul este bun”

„Îmi încep tratamentul și vă voi ține la curent în legătură cu recuperarea mea. Sunt profund recunoscător pentru dragostea și suportul familiei și a prietenilor. Vă mulțumesc pentru urările de bine și rugăciuni”, a scris în octombrie actorul.

Limfomul este o formă de cancer care afectează sistemul limfatic, care face parte din sistemul de protecție al organismului.

Bridges, în vârstă de 71 de ani, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2010, pentru rolul cântărețului alcoolic din filmul Crazy Heart.

Este, de asemenea, cunoscut pentru rolurile din The Last Picture Show, The Contender și Starman, pentru filmul The Big Lebowski din 1998, unde joacă rolul lui „The Dude”, precum și pentru filmul „Seventh son”, „Tron”, „Kingsman” sau „Bad Times at the El Royale”.

Distribuie articolul: