Actorul Jeff Bridges a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că urmează să ducă o luptă grea cu cancerul, dar deși limfomul este un diagnostic grav, medicii i-au dat un pronostic bun. 

Într-un mesaj postat în mediul online, actorul american de Oscar, Jeff Bridges a spus că începe tratamentul: „Am fost diagnosticat cu Lymphoma. Deși este o boală serioasă, mă simt norocos că am o echipă minunată de medici în spate și că pronosticul este bun”

„Îmi încep tratamentul și vă voi ține la curent în legătură cu recuperarea mea. Sunt profund recunoscător pentru dragostea și suportul familiei și a prietenilor. Vă mulțumesc pentru urările de bine și rugăciuni”, a mai scris actorul rugându-și conaționalii să se prezinte la vot.

Limfomul este o formă de cancer care afectează sistemul limfatic, care face parte din sistemul de protecție al organismului.

Bridges, în vârstă de 70 de ani, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2010, pentru rolul cântărețului alcoolic din filmul Crazy Heart.

Este, de asemenea, cunoscut pentru rolurile din The Last Picture Show, The Contender și Starman, pentru filmul The Big Lebowski din 1998, unde joacă rolul lui „The Dude”, precum și pentru filmul „Seventh son”, „Tron”, „Kingsman” sau „Bad Times at the El Royale”.

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: