Nivalli, producătorul local de carne și mezeluri, lansează noua versiune a site-ului său nivalli.md. Ai parte de un acces simplificat, rapid, acum și cu posibilitatea de a comanda online produsele noastre. Mai actual și mai complet, nivalli.md îți permite să descoperi în doar câteva clickuri ansamblul ofertei noastre.

Nivalli a dezvoltat recent un site simplu în utilizare, cu acces rapid și conținut informativ despre fiecare produs. Noul site nivalli.md răspunde solicitărilor consumatorului de a-și comanda online în orice zi din săptămână carnea și mezelurile preferate.

Produsele Nivalli pot fi comandate acum și online!

Organizat pe categorii, clientul găsește îndată produsul dorit, însoțit de o descriere detaliată și preț. Iar în doar patru pași faci o comandă la tine acasă:

1.     Alegerea produsului;

2.     Selectarea greutății necesare;

3.     Adăugarea în coș (acțiunea se repetă pentru fiecare produs dorit);

4.     Vizualizare coșului și finalizarea procesului.

Odată făcută comanda pe nivalli.md, aceasta este prelucrată și în 60 minute la ușa dumneavoastră ajung produsele noastre. De menționat că serviciul nostru de livrare este activ de luni până duminică, între orele 10:00–22:00.

nivalli.md – practic, adaptabil și informativ

Site-ul Nivalli oferă utilizatorilor săi un șir de avantaje și oportunități cum ar fi:

  • Acces liber de pe orice dispozitiv;
  • Selectarea greutății necesare, astfel consumatorul își poate porționa produsul, nefiind impus să aleagă cantități mari, ci doar atât de cât are nevoie;
  • Identificarea promoțiilor noastre săptămânale;
  • Rețete culinare;
  • Adresele punctelor comerciale noi apărute;
  • Știri despre inovațiile din domeniul producerii mezelurilor ș.a.

Economisirea timpului, evitarea aglomerațiilor, libertatea de a alege în voie și rapiditatea livrărilor sunt doar câteva din comoditățile oferite de nivalli.md.

Distribuie articolul: