În cazul ei, nu este vorba despre pastile-minune sau operații de micșorare a stomacului. Anul acesta Rebel Wilson a început o nouă viață, o viață în care are grijă să consume alimentele corecte și să facă mult sport. Despre cel din urmă putem observa că este destul de intens și totodată divers. Postările de pe instagram sunt dovada acestui lucru.

Potrivit unei surse apropiate, aceasta a recurs la o dietă – Mayr Method diet plan – care constă în aliminarea produselor la care are intoleranță, reducerea zahărului din alimentație și își mestecă mâncarea foarte lent, lucruri care cresc imunitatea și reduc inflamațiile.

Rebel Wilson și-a luat un antrenor care are grijă să-i „îngreuneze viața”, dar efectul cărora este deja vizibil. Actrița a pierdut cel puțin 18 kilograme și afișează o siluetă mai suplă ca oricând. Și nu se oprește aici.

Aceasta a dezvăluit în ianuarie că va face din 2020, „anul sănătății” și și-a stabilit un obiectiv îndrăzneț: Rebel intenționează să slăbească 75 kg până la finalul anului și uite că nu renunță și își urmează scopul.

Imaginile pe care le postează sunt dovada că aceasta muncește din greu, iar rezultatele ei sunt frumoase.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson) pe

Sursa: Instagram/RebelWilson, Dailymail.co.uk

Distribuie articolul: