Actrița Diana Decuseară-Onica are două fete deja suficient de mari ca să se descurce de minune la bucătărie! Cele două, la fel ca toți elevii respectă programul școlar de acasă, iar una dintre temele pe care le-au avut de realizat a ajuns exact pe pagina de Facebook a mamei lor. Despre ce este vorba, vezi mai jos.

Recent Diana Decuseară-Onica a distribuit pe pagina sa de Facebook un filmuleț pe care l-au realizat fiicele ei, în calitate de temă pentru acasă. În filmuleț fetele au gătit un brownie, iar rețeta acum este disponibilă și internauților pofticioși de dulce.

„Săptmămâna altfel! În cadrul programului şcolar copiii au diferite activități interesante. Una din acestea este „Bioculinarul călator”!! Ei bine, aşa arată tema pentru acasă pe care a realizat-o Bianca. Când am văzut ce a ieşit, am zis să împărtăşim această rețetă cu mai multă lume. În casa noastră acest tort se bucură de mare succes. Îl devorăm fără nici o remuşcare pentru că e gustos şi sănătos! Ia, vedeți! Poate vă prinde bine şi vouă!”, a scris Diana.

Video postat de actriță a strâns rapid numeroase aprecieri și comentarii de laudă pentru protagonistele filmulețului, iar unii dintre internauți au zis că încearcă și ei rețeta fetelor.

„Bravo, Bianca și Iana!”

„Bravo scumpele, fetele gospodine, v-am ascultat cu mare plăcere, neapărat încercăm și noi”

”Bravo fetelor…arată foarte bine.O să-l încercăm și noi!”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate la postare.
Sursa foto & video: Facebook