A pierde sau a câștiga câteva kilograme pentru un rol nu-i un lucru tocmai neobișnuit la Hollywood. Mulți actori acceptă să treacă prin transformări spectaculoase de dragul unui rol, iar efortul lor a fost, de multe ori, și răsplătit (vezi Jake Gyllenhaal – ”Southpaw”, Matthew McConaughey – ”Dallas Buyer`s Club”, Anne Hathaway – ”Les Miserables”, etc.).


Totuși, rolul pe care îl face Lily Collins în ”To the bone” este cu atât mai spectaculos cu cât reprezintă – în mare parte – realitatea actriței, care în adolescență a suferit de tulburări alimentare.

“Faci asta pentru un rol, însă câteodată se aseamănă atât de mult cu viața ta. (…) Mâncam tot felul de junk food ca mai apoi să vomit, ceea ce a dus la căderea părului și la casarea unghiilor. Mă înfometam uneori și făceam exerciții fizice într-un mod excesiv și obsesiv”, a povestit Lily despre perioada în care a fost chiar ea victima acestei boli necruțătoare.

Tot ea a fost cea care a povestit că i-a fost greu să accepte acest rol, căci exista oricând riscul de a aluneca pe pantă și de a ajunge acolo unde era acum câțiva ani, când se lupta cu tulburarea alimentară. Totuși, faptul că producătorul, mama sa, dar și un nutriționist i-au stat aproape în toată această perioadă, i-a dat încredere că poate duce rolul până la capăt.

”Mi-au angajat un nutriționist și am slăbit în cel mai sănătos mod posibil. Am avut o armată de oameni lângă mine, responsabilă de ceea ce fac, mergeam la control destul de des”, a relatat ea.

 

Cât despre imaginea din film a actriței e clar că este tulburătoare, dat fiind faptul că ajunsese să cântărească în jur de 40 de kilograme, pe când aceasta cântărește în mod normal în jur de 52- 53 de kilograme, la o înălțime de 1,65.

Sursa: Noizz.ro