Actrița și interpreta  Aliona Triboi, împreună cu soțul ei, actorul Ghenadie Gîlcă, au devenit părinți pentru a doua oară. Ruxanda, fetița de 5 ani și jumătate, care îi bucură zilnic cu zâmbetul ei are de curând o surioară. Aliona a dezvăluit în exclusivitate pentru EA.md cum a fost numită micuța nou-născută.

Contactată de revista noastră, Aliona Triboi ne-a dezvăluit că fetița poartă numele Eleonor și s-a născut sâmbătă, 29 septembrie. „Genuț a fost alături de mine, pe tot parcursul travaliului și și-a admirat micuța imediat ce s-a născut. A fost foarte emoționant”, ne-a declarat Aliona.

Despre provocarea maternității „la pătrat”, Aliona ne-a vorbit într-un interviu, marca EA.md:

„Nu știu cum va fi – și eu sunt curioasă, ținând cont de activitatea tumultoasă și dinamică pe care o avem ambii. Cred că ne vom descurca destul de bine, acum că avem mai multă experiență și înțelepciune – ne va fi mai simplu, deși trebuie să ținem mână pe puls și în cazul Ruxandei. Și noi suntem nerăbdători să aflăm, iată de ce vom veni cu un răspuns mai elocvent după o perioadă când vom vedea și noi cum e cu doi copii”, declară viitoarea mamă „la pătrat””, spunea artista.

Vezi și: O celebră actriță de la noi ne anunță despre sarcină: „Așteptăm acest copil cu mare nerăbdare… toți”