Cunoscutul actor rus a fost condamnat la opt ​​ani de închisoare după ce, fiind în stare de ebrietate, a provocat un accident mortal în centrul Moscovei, în care o persoană și-a pierdut viața. Condamnat, acesta a fost imediat luat sub arest, în sala de judecată, și își va executa pedeapsa într-un penitenciar cu regim închis.

Potrivit rbc.ru, instanța nu a fost de acord cu afirmațiile avocatului actorului, potrivit cărora un alt șofer conducea automobilul.

Mihail Efremov va plăti o compensație familiei bărbatului decedat, în sumă de 800 mii de ruble. Judecătoarea a subliniat că, potrivit cercetărilor efectuate, jeep-ul lui Efremov era pe deplin operațional, iar el însuși se afla într-o stare de intoxicație severă. Pe lângă aceasta, în autoturism au fost găsite și urme de droguri.

Foto: 1tv.ru

Totuși examinarea lui Efremov nu a dezvăluit semne de dependență cronică de droguri sau abuz de substanțe: era în depline facultăți mintale, a spus judecătorea. Abramova a luat în considerare faptul că inculpatul are patru copii, inclusiv o fiică minoră studentă. Are premii de stat și suferă de boli cronice. „În plus, în ultimul său cuvânt, Efremov și-a declarat vinovăția. Instanța consideră că este posibil să se considere acest lucru ca o recunoaștere parțială a vinovăției și să trateze acest lucru ca pe o circumstanță atenuantă ”, a adăugat judecătoarea.

Amintim că accidentul teribil s-a produs la începutul verii. Mașina cu care circula actorul a ieșit pe contrasens și a lovit violent o autoutilitară de model Lada, accidentând și alte autovehicule. În urma accidentul a murit, la spital, șoferul Ladei, Sergey Zakharov, în vârstă de 57 de ani. Actorul nu a fost rănit. Mai multe detalii despre accident puteți afla aici.

Distribuie articolul: