Avocatul lui Mihail Efremov, Elman Pashayev, încearcă din toate puterile să-l scoată basma curată pe actorul rus care s-ar face vinovat de provocarea unui accident rutier, în urma căruia a decedat un bărbat în vârtstă de 57 de ani. De data aceasta, avocatul susține că vehicolul lui Efremov a fi fost condus de o altă persoană în momentul accedentului a cărui identitate deja a și fost stabiliă. Mai multe detalii află mai jos.

La data de 20 august a avut s-a desfășurat încă o audiere cu privire la cazul actorului rus Mihail Efremov. Acesta este acuzat de faptul că a provocat un accident rutier care a avut urmări letale pentru Serghei Zaharov, un bărbat în vârstă de 57 de ani. Efremov sa-r fi alfat la voln în stare de ebrietate.

Mai devreme, s-a prezentat în instanță un proces-verbal, în care se arată cum Efremov a coborât din mașină, de pe scaunul șoferului, în urma accidentului. Avocatul său, Elman Pașeviev însă, continuă să insiste că o altă persoană conducea mașina în momentul accidentului.

Potrivit avocatului, identitatea bărbatului care ar fi condus automobilul a fost deja stabilită, dar a ezitat să ofere numele acesteia.

„Această persoană este identificată, e o persoană foarte cunoscută, un om destul de complicat. Veți afla totul mai târziu ”, a spus Elman Pashayev.

Martorul apărărtor a lui Efremov, Aleksandr Kobets, a încercat să confirme versiunea conform căreia autoturismul  ar fi fost condus de o altă persoană. Acesta a declarat că a văzut o altă persoană conducând autoturismul, dar mai târziu s-a dovedit că Kobets nu poate vedea decât cu un singur ochi. Instanța a respins mărturia sa.

Cât despre Efremov, la momentul de față, actorul refuză să-și recunoacă vina pentru provocarea accidentului.

Anterior acesta și-a recunoscut vina pentru cele întâmplate.

Sursa: Glamour.ru