Noaptea trecută, actorul rus Mihail Efremov a provocat un accident rutier în centrul Moscovei. Acesta circula cu viteză mare pe banda de mijloc, iar la un moment dat, mașina lui a ieșit pe contrasens și a lovit violent o autoutilitară de model Lada, accidentând și alte autovehicule.

Actorul însuși nu a fost rănit, în timp ce șoferul Ladei a fost internat la Institutul de Cercetare Sklifosovsky într-o stare extrem de gravă, scrie woman.ru.

Sergey Zakharov, în vârstă de 57 de ani, a fost diagnosticat cu fracturi de coaste pe ambele părți, o fractură a coloanei cervicale, o fractură de șold, un traumatism craniocerebral închis și leziuni ale organelor interne. Potrivit canalului de telegram Mash, bărbatul a murit din cauza rănilor la terapie intensivă, la data 9 iunie.

Mass media rusească anunță că potrivit expertizei medico-legale, actorul era în stare avansată de ebrietate. Există video de la locul accidentului în care apare Mihail Efremov, dezechilibrat și vădit afectat de cele întâmplate. . Acesta riscă până la 12 ani de ani de închisoare. În mașina lui s-ar fi aflat actorul Ivan Stebunov și soția acestuia Elena Vlasova.

Mihail Efremov este un actor și regizor rus foarte cunoscut în țările CSI, în special pentru emisiunea „Jdi menya”.

Video: Yotube.com

Distribuie articolul: