Fondatorul primului radio moldovenesc la Londra, actorul basarabean Nicon Caraman a devenit tătic de băiețel. Vestea frumoasă a venit chiar din partea lui!

Fericire mare în familie! Barza l-a vizitat pe actorul Nicon Caraman și soția acestuia, Sabina Caraman, care au devenit părinți de băiețel. Vestea frumoasă a fost făcută de însuși actorul:

„Dragi prieteni, rude și amici virtuali. Vreau să vă împărtăș o veste minunată. Am deosebita onoare să devin și eu tătic, pentru un băiețel care mă face nespus de mândru. Cei care au trecut prin această deosebită experiență ma înțeleg și știu ce emoții am și vă îndemn să le retrăiți. Wow, încearcă să răspunzi acum la întrebarea: Care este sensul vieții?

Îmi pare rău că nu vă pot scrie la toți în parte să vă mulțumesc că ați fost alături de noi de la început: cununie, nuntă și în fiecare zi cu gânduri bune și luminoase. Dar vă asigur că vă anunț cu toată căldura, dragostea și respectul această bucurie a noastră. Să ne fie sănătoși copiii și să le oferim un viitor luminos și tot ce e mai bun!”, a scris proaspătul tătic pe rețelele sociale.

Noi ne alăturăm tuturor urărilor de bine! Să vă fie fericit și sănătos micuțul!

Sursa: Facebook/NiconCaraman

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA