După o pauză de 5 luni de postări pe rețelele sociale, fosta jucătoare de tenis din Rusia, Anna Kournikova a revenit în mediul online, distribuind o fotografie cu mezina sa. Micuța, care în curând face opt luni, este o zâmbăreață dulce.

Vedeta a publicat aseară o fotografie cu fetița sa, iar internauții au rămas încântați să descopere cât de mult îi seamănă micuța mamei sale. Blondă, ochii mari superbi – trăsăturile feței par a fi moștenite de la Anna. Până și surorile gemene ale lui Enrique, Victoria și Cristina Iglesias, sunt de aceeași părere. Acestea au comentat fotografia, adăugând: „Este un îngeraș” și „Este geamăna ta. Foarte drăguță”.

Îmbrăcată în alb, cu fustița care cumva te duce cu gândul la ținutele tenismenelor, aceasta(unele surse spun că micuța se numește Maria sau Masha, în rusă) zâmbește larg în fotografie, iar mama ei a semnat imaginea: „Wimbledon, sunt pe drum!😍 🎾🎾”

Fetița lui Enrique Iglesias și a Annei Kournikova, care apropos, semnează Kournikova Iglesias, este o adevărată comoară. Micuța s-a născut pe 30 ianuarie 2020, iar părinții au făcut publică informația abia peste o lună, distribuind imagini din sala de naștere.

View this post on Instagram

🥰

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Ești de acord că îi seamănă mamei sale?

Anna Kurnikova și Enrique Iglesias formnează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz, cei doi fiind împreună încă din anul 2001. Deși s-a zvonit că tenismena și interpretul s-ar fi căsătorit în 2018, acest lucru nu a fost niciodată confirmat. Pe 17 decembrie 2017 cei doi au devenit părinți de gemeni: Nicolas și Lucy, iar pe 20 ianuarie 2020 s-a născut al treilea copil.

View this post on Instagram

#happynewyear #сновымгодом 🎈

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Sursa: Instagram.com