Emoții de nedescris pentru actorul Michael Douglas care și-a cunoscut recent cel de-al doilea nepot și a ținut neapărat să-și împărtășească bucuria cu lumea întreagă. Actorul a publicat o fotografie adorabilă.

Micuțul, pe nume Ryder, s-a născut în ultima luna a anului 2020, dar abia acum, a făcut cunoștință cu bunelul său. Michael Douglas, în vârstă de 76 de ani, a publicat o fotografie cu o puternică încărcătură emoțională, imagine în care își ține tandru în brațe, nepoțelul nou-născut, pe care îl hrănește cu biberonul. „Este pentru prima oară când îmi văd nepotul de o lună, Ryder”, a scris actorul.

Ryder este mezinul lui Cameron Douglas, fiul mai mare al actorului. Acesta mai are o fetiță de trei ani, pe nume Lua.

Acest bebeluș este o mare bucurie pentru familia actorului care a avut un an dificil. În februarie 2020 s-a stins din viață, tatăl lui Michael Douglas, legendarul actor Kirk Douglas, cei doi având o relație tată-fiu cu totul specială. De ziua regretatului părinte, Michael a postat o compilație și a dezvăluit care a fost cel mai important sfat pe care l-a primit de la tatăl său: „Orice muncă ai face, fă-o cu maximă dăruire!”.

Sursa: Instagram/MichaelKirkDouglas