Din cele 2 milioane, 30 de mii de dolari se duc doar pe vin. Pasiunea lui Johnny Depp pentru vin este deja notorie pentru fanii lui, mai ales că are şi un tatuaj cu înscrisul „Wino Frever”.

Iniţial era scris „Winona Forever”, dar cum dragostea pentru celebra actriţă s-a stins, a hotărât să o marcheze pe cea căreia i-a rămas fidel: vinul. Nu doar tatuajul stă dovadă pasiunii sale, ci şi peştera pe care a amenajat-o în castelul său din Franţa. Săptămâna aceasta presa din SUA a scos la iveală documente care arată că Johnny Depp ducea o viaţă mai mult decât de huzur pe care nici chiar o vedetă ca el nu şi-o putea permite. 2 milioane de dolari erau lunar alocate pentru cheltuieli personale, iar vinul ocupa o poziţie importantă în buget.

1486163170-johnny-depp-wine

Foto: Town & Country Magazine

Nu este niciun secret că vinurile din regiunea Bordeaux sunt preferatele actorului, iar Domaine de la Romanée-Conti unul dintre preferatele din Burgundia. Pétrus şi Château Cheval-Blanc nu lipseau din meniul său. Pétrus este unul dintre cele mai scumpe, o sticlă ajungând la 2500 de dolari. O sticlă de Chateau Cheval-Blanc de 3 litri poate costa şi 135.000 de dolari. Având în vedere gusturile sale rafinate, nu era greu să ajungă la cheltuieli de 30.000 de dolari doar cu vinul, scrie gustarte.ro.