Johnny Depp a sărbătorit victoria în instanță împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Se pare că vedeta a avut într-adevăr o petrecere cu multă veselie, surpriză, dansuri și muzică bună. Conform Daily Mail, faimosul actor în vârstă de 58 de ani a mers la Varanasi duminică seara, unul dintre cele mai bune restaurante indiene din Marea Britanie, alături de muzicianul Jeff Beck, pe care l-a însoțit și pe scenă, la un concert în oraș. 

 

Nota de plată ar fi totalizat 50.000 de lire sterline, care a estimat că închirierea localului a costat până la 30.000 de lire sterline, o sticlă de șampanie rosé a costat 7.500 de lire și o sticlă de vin 1.200 de lire.

Sărbătoarea a avut loc după ce, săptămâna trecută, Depp a câștigat procesul de defăimare de 50 de milioane de dolari intentat lui Heard, 36, pentru un articol din 2018 în care aceasta a spus că a fost victimă a abuzului domestic.

Depp a ajuns la Varanasi alături de un grup de prieteni în jurul orei 19 și a părăsit localul la miezul nopții, timp în care restaurantul a rămas închis pentru alți clienți.

„A fost un tip foarte drăguț, cu capul pe umeri, care a petrecut mult timp vorbind cu staff-ul, prietenii noștri și familia noastră. Nu ai fi crezut niciodată că este un star atât de mare. A avut mult timp pentru noi toți,” a spus Hussainm directorul restaurantului. 

„Am fost nevoiți să promitem că nu vom dezvălui nota finală, dar putem spune că banii nu au fost o problemă și că a fost cu ușurință [o notă] cu cinci zero-uri. Am făcut mai mulți bani din vizita lui Depp decât din cea mai aglomerată seară a săptămânii, care este sâmbăta, când avem în jur de 400 de clienți,” a mai spus Hussain.

 

„În mod clar știe câte ceva despre mâncarea indiană și îi place. Ne-am asigurat că nu o facem prea picantă pentru ca Johnny Depp să se bucure de o varietate de arome,” a mai declarat Hussain conform sursei. 

Acesta a mai povestit despre momentul în care Depp a plecat de lângă grupul său de prieteni pentru a petrece în jur de 20 de minute în biroul lui Hussain.

„A privit oamenii din grupul lui pe camerele de supraveghere și mi-a pus multe întrebări despre asta,” a spus el, adăugând: „Nu aș fi visat niciodată că Johnny Depp va fi în biroul meu vorbind despre cum funcționează camerele de supraveghere din restaurant”, a mai spus Mohammed Hussain, director de operațiuni al restaurantului.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: