Unul dintre cele mai îndrăgite pesonaje de doctori, în pofida sau datorită trăsăturilor caracterului, deosebit de cinic și totodată extraordinar, Dr. House revine, pentru o perioadă. Actorul care a intrat în rolul specialistului și care l-a interpretat cu un deosebit talent, Hugh Laurie, a făcut câteva postări în mediul online, din numele doctorului sus-menționat, în care și-a exprimat opinia, față de situația în care se află omenirea, scrie andreearaicu.ro.

Hugh Laurie a reintrat, pentru câteva momente, în probabil cel mai faimos personaj pe care l-a jucat vreodată, doctorul Gregory House. Actorul a scris pe Twitter o postare care a devenit, în scurt timp, virală. Acesta recunoaște că nu ar putea vorbi în numele lui Dr. House, pentru că de această dată nimeni nu a scris vreo replică inteligență pe care el să o interpreteze. Totuși, el intuiește ce ar spune celebrul medic în primăvara anului 2020.

„Avem de a face cu o epidemie, nu cu o problemă de diagnostic. O vom rezolva împreună, stând separați!”. Dacă Dr. House ar fi trăit în aceste vremuri, asta ar fi spus despre noul Coronavirus, crede Hugh Laurie.

De asemenea, el a mai postat câteva tweet-uri despre situația actuală, încurajându-i pe cei 1,4 milioane de urmăritori să rămână optimiști. „Capul sus, vom ieși din această situație. Oricât de rău ar fi pentru noi, este mai rău pentru acest virus”, spune el. Hugh Laurie a postat un mesaj de apreciere pentru cei care încă lucrează în perioada pandemiei Pe lângă mesajele de încurajare, actorul și-a exprimat respectul față de lucrătorii comerciali, doctori și asistente, polițiști, pompieri și curieri.

„Când toată această criză se va termină, ce ziceți dacă le-am dărui o sticlă de ceva tuturor acestor oameni? (…) Le mulțumesc celor care mi-au spus că ei ar preferă condiții decente de muncă și o plată corectă, mai degrabă decât o sticlă. Mulțumesc și celor care au înțeles că la asta m-am referit”, a scris actorul pe Twitter. Hugh Laurie a jucat rolul lui Gregory House timp de opt ani de zile, între 2004 și 2012. În prezent, actorul din Marea Britanie poate fi văzut în serialul Avenue 5, cea mai recentă producție în care apare.

Sursa: andreearaicu.ro.

Distribuie articolul: