Cu siguranță remedii pentru a trata venele varicoase sunt o mulțime, care mai de care mai promițătoare. Totuși, noi îți prezentăm astăzi o metodă naturistă veche, despre care se spune că funcționează fără nicio problemă.

Majoritatea femeilor se confruntă cu varice, o parte dintre ele alegând să se opereze. Din fericire, un remediu naturist vechi promite efecte miraculoase în rândul celor care au astfel de probleme.

Viktor Ivanovik, un medic care a devenit faimos în social media, datorită sfaturilor în materie de sănătate pe care le oferă, vine acum în ajutorul femeilor care au probleme cu varicele. Acesta le explică modul în care pot prepara o tinctură din rozmarin, foi de dafin și ulei de măsline.

„Astăzi vă voi arăta cum să scăpați de varice cu tinctura de rozmarin preparată chiar de voi. 

Spălați bine o legătură mică de rozmarin . Rozmarinul are un puternic efect antioxidant și previne deteriorarea celulelor. Extractul de rozmarin are un efect antioxidant, prevenind îmbătrânirea pielii. Această plantă tratează bolile musculare și articulare. Așadar, după ce ați spălat rozmarinul, curățați frunzele de pe tulpină și puneți-le într-un borcan de 750 ml. În același borcan mărunțiți 10 frunze de dafin.

Compoziția chimică a dafinului este bogată în elemente de origine naturală.

Peste frunzele de rozmarin și dafin se adaugă 300 ml de ulei de măsline pur.

Borcanul se așează într-o oală și se adaugă puțină apă cât să cuprindă borcanul până la jumătate. Se pune la foc mic, pe o durată de 20 de min.

După fierbere, strecurați uleiul într-o sticlă și lăsați-l într-un loc răcoros, timp de 10 zile. După 10 zile, uleiul este gata de utilizare.

Aplicați-l pe locurile afectate de varice de două sau trei ori pe zi.  Rezultatele vor fi uimitoare și te vei simți chiar mai fericită după urmarea acestui remediu naturist vechi, garantat 100%.”, a explicat medicul, prin intermediul unui clip video postat pe TikTok.

Distribuie articolul: