Este greu de crezut că artista va împlini în această vară 51 de ani. Jennifer Lopez impresionează atât prin mișcările sale (momentul de la Super Bowl a fost senzațional), dar și prin felul în care arată. Iată ce face interpreta la această vârstă pentru a rămâne tânără şi cum arată stilul ei de viaţă şi obiceiurile pe care le are, de la dietă şi sport, până la trucuri de frumuseţe, potrivit csid.ro.

Foto: Pinterest.com

Somnul de frumuseţe

Pe lângă programul ei încărcat, pentru că trebuie să ne reamintim că pe lângă faptul că este o cântăreaţa excepţională, Jennifer Lopez este şi actriţă, mamă a doi copii (Max şi Emme), viitoare soţie (este logodită cu Alex Rodriguez), reuşeşte să-şi facă timp şi pentru somnul de frumuseţe.

„Principalul lucru pe care-l fac este să dorm suficient. Mi-ar plăcea să dorm 9-10 ore, dar mă asigur că reuşesc să dorm cel puţin 8 ore”, a povestit artista în 2018 pentru InStyle.

Nu fumează şi nu consumă alcool

Poate că deseori este surprinsă de paparazzi prin oraş, dar niciodată nu a fost văzută consumând alcool sau fumând.

„Nu fumează şi nu bea. Duce o viaţă sănătoasă”, a confirmat logodnicul ei în 2018 pentru Harper’s Bazaar.

Se hidratează şi mănâncă sănătos

Jennifer Lopez ştie că frumuseţea vine din interior, iar în acest sens, cântăreaţa iubeşte să aibă o alimentaţie sănătoasă.

„Mă iertaţi, dar este adevărat! Beau foarte multă apă şi mănânc alimente proaspete, fructe şi legume. Le ţin după mine tot timpul. Toate joacă un rol important pentru calitatea pielii”, a povestit în 2016 pentru People.

Evită cafeina

Deşi iubeşte să-şi bea cafeaua dimineaţa, întotdeauna optează pentru varianta decofeinizată.

„Nu am mai băut cofeină de ani de zile”, a mărturisit în 2016 pentru Us Weekly.

Are gene bune

Întotdeauna o vedem în sala de sport sau având o rutină de îngrijire a pielii. Ne-am convins că mănâncă sănătos, dar din fericire, artista are un mare avantaj: gena.

„Trebuie să mărturisesc că am gene bune. Mama şi bunica mea au o piele frumoasă, iar eu am fost înzestrată cu asta. Sunt o norocoasă din punctul acesta de vedere”, a povestit J-Lo pentru Today.

Meditează

Pe lângă dietă şi sport, Jennifer Lopez este de părere că frumuseţea apare atunci când există o conexiune între minte şi corp.

„Cred cu tărie că frumuseţea vine din interior- trebuie să ne ţinem minte, sufletul, corpul şi spiritualitatea sincronizate”, a declarat artista în 2016 pentru InStyle. „Cred în meditaţie, mai ales atunci când eşti fericită şi te simţi bucuroasă şi iubită, atunci radiezi frumuseţe”, a continuat artista.

Se spală pe faţă după antrenament

Artista se antrenează intens, iar acest lucru îl putem observa în urma activităţii ei din social media. După fiecare sesiune în care transpiră excesiv, J-Lo se asigură că are un aspect proaspăt.

„Întotdeauna mă spăl pe faţă după fiecare antrenament”, a spus cântăreaţa în 2016 pentru Hello! „Asta mă ajută să-mi menţin porii curaţi, iar tenul se simte mai sănătos”, a completat artista.

Îşi protejează pielea de razele UV

Dacă ar fi să vorbim despre un produs de care nu uită niciodată, acela este crema cu SPF. În urma unui interviu din 2016 pentru People, Jennifer Lopez a spus că nu iese niciodată din casă fără să-şi protejeze pielea. Mai mult, încearcă să nu petreacă prea mult timp în razele soarelui.

Îşi curăţă tenul înainte de culcare

Indiferent cât de obosită ar fi, niciodată nu-şi neglijează rutina de îngrijire a tenului şi se asigură că menţine o piele cu un aer fresh.

„Niciodată nu mă duc în pat fără să mă demachiez, iar pentru a-mi menţine pielea hidratată folosesc creme de noapte”, a spus J-Lo în 2016 pentru People.

Foloseşte acid glicolic pentru a-şi menţine strălucirea

Jennifer Lopez a dezvăluit pentru revista People că foloseşte acidul glicolic în mod regulat pentru a oferi strălucire pielii, catifelare şi pentru a reduce apariţia liniilor fine şi a ridurilor.

Jennifer Lopez demonstrează că vârsta este doar o cifră, iar prin muncă și disciplină poți obține ceea ce-ți dorești.

Sursa: Csid.ro

Foto: Instagram.com

Vezi și: Jennifer Lopez, superbă pe covorul roșu într-o rochie satinată cu trenă dramatică. Logodnicul a sorbit-o din priviri (Foto)