Amintind parcă de personajele biblice Adam și Eva, un cuplu din Australia a decis să-și sărbătorească nunta în stil nudist. Cazul a devenit unul răsunător, ajungând în presa internațională, alături de o serie de fotografii.

Faceți cunoștință cu mirele:  Jeff Adams – un britanic de 54 de ani și partenera sa neozeelandeză – Sue Adams, în vârstă de 47 de ani. Îndrăgostiții au decis să renunțe la straie de miri, iar în cea mai importantă zi din viața lor, s-au arătat în fața ofițerului de stare civilă absolut goi. Nunta a avut loc în aprilie, la Toowoomba, Queensland, Australia, însă ecourile ei încă se mai aud în presa străină.

Potrivit huffingtonpost.co.uk, niciun membru al familiilor lor nu a participat la această nuntă, ceremonia neobișnuită având loc în fața unor străini dintr-o stațiune turistică. Au fost prezenți doar câțiva prieteni și angajații stațiunii. Nimeni nu a avut reacții negative.

Mireasa este mamă a 3 copii și muncește la o fabrică de panificație. Sue susține că aceasta a fost șansa să aibă nunta pe care și-a dorit-o mereu, urându-și la propriu ziua nunții din prima căsnicie.

„Se presupune că nunta înseamnă și cea mai fericită zi din viața unei femei, dar pentru mine nu a fost așa. M-am simțit incomod, iar ziua nu a fost nici pe departe perfectă. Nu m-am supărat că familia și prietenii nu au venit. Nunta noastră a fost așa cum am dorit noi să fie. Dacă oamenilor nu le place, nici nu ne pasă. Aș fi avut o mare dificultate să găsesc o rochie de mireasă. Nu sunt amatoare de cumpărături. Dar cât timp am avut inelul, nu mi-a păsat de nimic altceva. A fost o zi frumoasă”, spune mireasa.

După 3 luni de relație, cuplul a vizitat o plajă nudistă din  Byron Bay, New South Wales, iar în octombrie 2016 au decis că nunta lor va fi inspirată de acolo. Până și tortul mirilor a avut figurine nude! Luna de miere este planificată pentru această vară, în SUA, într-o zonă de nudiști.

„Oamenii sunt mai deschiși, prietenoși, relaxați și amabili atunci când sunt goi. De asemenea, asta încurajează încrederea în sine”, susține mirele.

tort

Foto: CATERS

Sursa: huffingtonpost.co.uk

Distribuie articolul: