Deși este un fapt cunoscut, Adela Popescu a demonstrat o dată în plus cât de puternică este. Vedeta de peste Prut a apelat la o schimbare de look chiar în ziua în care trebuia să fie operată. Aceasta și-a făcut breton, un detaliu care, spune ea, i-a dat un refresh stilului pe care îl aborda anterior.


Deși schimbarea a fost realizată acum câteva zile, Adela și-a anunțat abia ieri urmăritorii virtuali. Pe blogul său, vedeta a dezvăluit motivul pentru care a recurs la breton:

„Toată copilăria și adolescența am purtat breton. Aveam, ca și acum, părul lung și drept precum coala de hârtie. Sigur că pe vremea aceea mi-l stiliza mama cu foarfeca de care se folosea la tăiatul perdelelor, legatul borcanelor de dulceață și nu-i ieșea întotdeauna. Ba chiar am unele fotografii din copilărie în care par tunsă „de ciudă”. În ciudă, vreau să spun.”.

img_2229-600x900

„Una peste alta, mi-e tare drag bretonul. Și se prea poate spune că am și experiență în a-l purta. Așa că această schimbare de look nu este chiar o schimbare, ci o întoarcere la mine.”

„Să nu credeți că am uitat că exact în acea zi urma să mă operez. Nu, nu am uitat, dar încerc cu pași mărunți să dau „erase forever” (trad.: șterge pentru totdeauna) acelei încercări.”

img_2225-600x900

Și șoțul Adelei a avut o remarcă în acest sens:

„A scapat de apendice, fericită…n-am ce zice”, a ironzat Radu Vâlcan.

img_2224-600x900

Citește și: După ce a fost operată, Adela Popescu și-a ținut în sfârșit fiul în brațe: Eu abia mă țineam pe picioare, copilul mă respingea, o bucurie

Foto: adelapopescu.eu

 

Distribuie articolul: