Accident grav s-a produs joi, 12 mai, în raionul Ștefan Vodă cu implicarea unei mașini cu plăcuțe de înmatriculare ucrainene. Accidentul s-a produs în apropierea localității Olănești. Șoferița a pierdut controlul și a lovit într-un copac.

Contactată de Știri.md, Mariana Didenco, ofițerul de presă din cadrul IP Ștefan Vodă, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 18:45.

Polițiștii au stabilit că o femeie de 40 ani, conducând automobilul de marca „Mazda”, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe traseu și s-a lovit într-un copac.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, dar și ambulanța, care a transportat conducătoarea automobilului la Spitalul raional Ștefan Vodă, pentru acordarea ajutorului medical specializat. Toate circumstanțele producerii accidentului sunt investigate de către oamenii legii.

Sursa: Știri.md

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: