Cinci persoane au suferit răni într-un accident petrecut în Polonia. Incidentul a implicat în primă fază răsturnarea unui autocar cu numere de înmatriculare din Moldova, în care se aflau 10 pasageri.

Conform presei locale, autocarul transporta un grup de moldoveni și a intrat în coliziune cu un camion, conform eurointegration.com.ua, care citează surse din presa poloneză. Șoferul camionului era cetățean ucrainean.

Cinci pasageri au avut nevoie de asistență medicală. Aceștia au fost preluați de ambulanțe, dar doi dintre ei au suferit o a doua traumă în urma unui alt impact, după ce ambulanța s-a ciocnit cu un alt vehicul și s-a răsturnat. Autospeciala medicală era în timpul intervenției și avea semnalele acustice active.

Echipa medicală de pe ambulanță a suferit leziuni minore. Nu este încă clar dacă toți pasagerii erau cetățeni moldoveni și nici starea actuală a acestora. Redacția postului Realitatea a solicitat clarificări de la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) în legătură cu acest incident. Vom reveni cu mai multe detalii pe această temă.

Distribuie articolul: