Irina Rimes a deschis ușile casei sale pentru jurnaliștii de la A List Magazine. Artista locuiește într-o casă spațioasă și care arată exact așa cum a visat-o. „Elemente de decor sunt foarte moderne, dar în același timp fac spațiul să fie cozy”, spune artista. 

Artista a povestit că la începutul carierei a stat într-o cameră foarte mică și a muncit mult ca azi să fie proprietara unei casei la care a visat de mică.

„Mi-aduc aminte când locuiam în Crângași, locuiam într-o locuință foarte mică, nu știu, de 2 pe 3, ceva de genul ăsta, și mi-adusesem de acasă un covor, perdele de la mama, aveam un calculator din ăla vechi, dar vechi, care atunci când pornește se aude ca o mașină. Aveam un pat de spirală și simțeam spiralele atunci când mă băgam în el, dar aveam cearșafuri acasă de la mama. Cred că vreo trei luni am stat închisă în camera aia și mâncam hrișcă fiartă cu apă ca să nu mă îngraș, eram la dietă. Mâncam hrișcă, două felii de parizer prăjite fără ulei și un iaurt și seara dacă aveam chef de ceva dulce piure de fructe și ce crezi, am fost fericită așa! În cămăruța aia, cu luminițe de Crăciun cu covorul de la mama, o aglindă improvizată, aveam locul meu unde mă făceam frumoasă. Dar era locul meu și mă simțeam fericită pentru că aveam lucrurile mele în camera aia”, a împărtășit Irina Rimes.

Vezi în video-ul de mai jos cum arată locuința artistei. 

Sursa video: Storia.ro

Distribuie articolul: