Caroline Bittencourt, un fotomodel din Brazilia, a murit, la vârsta de 37 de ani, după ce ambarcațiunea pe care se afla alături de soțul ei a fost lovită de o furtună violentă, pe coasta orașului Sao Paolo, iar femeia a sărit în apă pentru a-și salva cei doi câini.

Caroline și soțul ei, omul de afaceri Jorge Sestini, se aflau pe barca lor cu pânze în momentul în care au fost loviți de furtună. Cei doi câini ai fotomodelului au fost aruncați în apă, iar femeia a sărit după ei, pentru a-i salva de la înec. Bărbatul a sărit și el în apă pentru a-și salva soția și câinii, relatează Globo, citat de digi24.ro.

Incidentul a avut loc pe 28 aprilie, iar femeia a fost dată dispărută până de curând, când trupul ei neînsuflețit a fost adus la mal. Potrivit unui comunicat al familiei, în timpul furtunii violente care a lovit ambarcațiunea, vântul sufla la rafală și cu 125 km/oră, destabilizând barca și aruncând în apă câinii.

„Soțul ei a sărit imediat în apă pentru a o salva. Din păcate, Caroline nu a mai putut înota și s-a înecat. Jorge, după ce a înotat timp de 3 ore, a fost salvat de o ambarcațiune care trecea prin zonă”, a transmis familia fotomodelului.

Ea este al doilea model care moare Brazilia în mai puţin de o săptămână. Modelul Tales Soares a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul Săptămânii Modei de la Sao Paolo.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: