Kristina Asmus mereu ne-a uimit cu greutatea sa și niciodată nu s-a complexat că este prea slabă, așa cum fanii îi tot spun. Acum câteva luni actrița a recunoscut că are doar 45 de kilograme îi place să mânânce, dar se înfometează și asta pentru că spune ea este predispusă spre îngrășare. 

Vedeta a mai adăgat că se simte bine doar atunci când are 45- 46 de kilograme. Recent soția lui Harlamov a făcut din nou o declarație sinceră și a recunoscut că „o lovește foamea” tocmai la miezul nopții.

„Mereu îmi este foame noaptea. Dimineața îmi păcălesc foamea cu o cafea, în timpul zile tot nu prea am pofte, în schimb seara sau noaptea când revin acasă „se deschide cutia Pandorei”. Mănânc și plâng”, a recunoscut Kristina. 

Se pare că vedeta se luptă mult cu sine pentru a se menține la limita celor 45 de kilograme. Urmăritorii actriței nu i-au apreciat sinceritatea: Să publici o fotografie unde ești o slobăboagă și să spui cât de mult mănânci ca lumea să îți zica: „cât ești de slabă, ai voi să mănânci cât vrei.” „Nu prea pare că mănânci”. „De ce să scrii despre pofte și să publici așa fotografie?”,  acesta au fost doar câteva dintre cometariile internauților.

Citește și: „Îmi place să mănânc, dar mă înfometez mereu”. Kristina Asmus cântărește doar 45 de kilograme (Foto)

Distribuie articolul: