Olga Buzova nu doar că este una dintre cele mai de succes interprete din showbizul rus, dar și una dintre cele mai urmărite persoane de pe Instagram. Puțini însă știu detalii despre viața ei personală. Vezi mai jos ce a povestit vedete despre începuturile carierei sale muzicale, dar și despre relația în care este implicată.

Prezentatoarea și interpreta rusă, Olga Buzova, este una dintre personalitățile care a reușit să își construiască o carieră de succes în mai multe domenii. Gazda cunoscutului proiect ,,Dom 2’’, a fost mereu în centrul atenției, datorită sincerității și istoriilor ei de viață.

Vedeta însă mărturisește că nu i-a fost ușor să își facă un nume în showbiz-ul rusesc, dat fiind faptul că a fost de multe ori criticată pentru modul în care cântă, dar și pentru aparițiile acesteia.

,,Când am participat la premiile ,,MUZ-TV’’ din anul 2018, țin minte cum s-a uitat Sergey Lazarev la mine. De obicei, când nu ne place un om, încercăm să o facem într-un mod ca să nu se observe și ne ținem emoțiile, pentru că este vorba și de educație, dar el nici măcar nu a încercat să o facă. Nu am încercat să mă contrazic cu nimeni.  Singurul care m-a susținut a fost Filip Kirkorov’’, a spus Buzova.

Aceasta a mai adăugat că deși mulți nu îi apreciază creația,ea a știut cum să își impună respect în domeniile unde s-a lansat.

De mai mult de jumătate de an, Olga trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de DAVA, un cunoscut creator de content din Rusia.

,,Ne-am cunoscut la filmările clipului ,,Liker’’, după ce i-am scris că aș vrea să participe la ele. Am filmat scenele cu el, însă nu plecase, a stat până la sfârșit. Mai departe au urmat buchetele enorme de flori, surprizele și m-a cucerit’’, a povestit Olga Buzova.

Sursa: Youtube

Autor, Vlada Bîzgu, stagiară

Distribuie articolul: