Atunci când vine vorba despre evenimentele cu și pentru copii, animatorii sunt cei care reușesc să aducă un plus de culoare și multe zâmbete. Un exemplu este și Natalia Caraman – o tânără mămică din Capitală, absolventă a Facultății de Drept și mare iubitoare de pici. Pe lângă faptul că are o familie frumoasă, cu un soț iubitor și doi băieței minunați, mai are și o mulțime de prieteni, care bineînțeles sunt… micuți. Despre legătura dintre Drept și animatorie, Natalia a povestit într-un interviu marca Ea.md. Pe toate, le aflați mai jos.

Natalia, pagina ta de socializare este extrem de colorată și abundă în imagini cu pici. De unde, totuși, ai preluat dragostea pentru cei mici și de ce ai ales să fii animatoare?  

Mă întrebați de unde vine pasiunea mea pentru copilași? De fapt, am absolvit Facultatea de Drept și o perioadă am activat la stat. Însă, mereu am vrut mai multă culoare, frumusețe și veselie în viața mea. Cu ajutorul și susținerea persoanelor dragi, am ajuns să devin animatoare – o profesie care nu necesită studii, dar una de suflet, pe care nu o poți deprinde dacă nu ai acea dragoste pentru copii.

18518717_1838233626503062_595831315_n

De la primul eveniment pe care l-am prezentat, am simțit că asta îmi e menirea. Chiar dacă nu sunt de foarte mult timp în acest domeniu, am impresia că am făcut asta dintotdeauna. Meseria de animator îmi dă aripi și mă umple de emoții pozitive, iar acest lucru este atât de important și necesar pentru mine.

Atunci când spui animator, vezi din start viața în roz. Este așa sau, și această profesie presupune anumite riscuri, momente mai complicate?

18554458_1838240503169041_1735989109_n

Da, într-adevăr și pentru mine meseria de animator se asociază cu rozul. Cel puțin acum. Cât o să mai dureze această senzație nu știu, dar sper să nu se epuizeze niciodată.

Totuși, ca să fii solicitată și oamenii să aprecieze munca ta, trebuie întotdeauna să vii cu ceva „mega nou”, ținând cont că, la asemenea petreceri, în care personajele principale sunt copilașii, reușita evenimentului depinde în cea mai mare parte de mine.

Până acum, ai prezentat numeroase evenimente de acest gen. Spune-ne care sunt planurile și ideile tale de viitor? La moment, îți imaginezi viața fără a avea în preajmă cele mai dulci și sincere ființe?

Îmi place să trăiesc fiecare clipă la maxim și ador ceea ce fac Marea mea pasiune e distracția, atât cu superbii copii, cât și cu părinții hazlii. Apropo, sunt animatoare și la petrecerile dedicate maturilor. Nu rămâne nimeni fără serbare, nici cel mic și nici cel mare!

Foto: Arhivă personală