Maria Kozhevnikova este admirată, atât printre colegii de breaslă, cât și de urmăritorii săi virtuali pentru frumusețea și felul în care arată. Actrița pare să fi moștenit trăsăturile de la mama sa, cu care le-a făcut cunoștință internauților în cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare.


„Nu e nimic deosebit în această fotografie. Nu e o poză pentru Instagram, dar pentru mine e într-atât de frumoasă, încât nu am cum să nu o postez. A fost dorința mea: părinți în viață, cu care mă mândresc enorm și pe care îi iubesc, nepoți, cu care ei se mândresc. Știu că mama mă va certa pentru această imagine, dar chiar e o imagine bombă, cu o semnificație deosebită”, scrie actrița într-una dintre cele mai recente postări, în care și-a surprins părinții, alături de mezinul familiei sale – copilașul pe care l-a născut la finalul lunii iulie.

Maria Kozhevnikova îi seamnănă foarte mult mamei sale. De la ea a preluat cele mai frumoase calități. Margarita a fost profesoară de limba engleză, iar acum profită de fiecare clipă în compania nepoțeilor săi. Iată și alte poze cu cele două, mamă și fiică:

Citește și: Actrița rusă Maria Kozhevnikova a născut, în mare taină, cel de-al treilea copil! De ce și-a ascuns sarcina

După ce a evitat să vorbească despre cea de-a treia sarcină, actrița rusă dezvăluie tot mai multe lucruri din acea perioadă, dar și din prezent. De curând, aceasta a spus și sexul bebelușului. Astfel, Maria va fi „soacra cu trei nurori”, pentru că și al treilea copilaș este un băiețel.

„Cred că imaginea vă va răspunde dacă e fetiță sau băiat”, a scris fericita mămică.

Foto: Instagram.com