La fel ca mama sa, Monica Bellucci, care și-a început cariera în modeling pe când avea doar 13 ani, Deva Cassel, a intrat val – vârtej în industria fashion. Aceasta continuă să colaboreze cu branduri de renume, inclusiv cu cele mai tari publicații glossy. Zilele trecute, Vogue Italia și-a prezentat revista pentru luna iulie, iar pe copertă sunt superbele Monica și Deva.

„Monica Bellucci a împărtășit pentru prima dată coperta Vogue Italia cu fiica ei Deva Cassel. În această apariție comună se citește și gestul simbolic al Monicăi, care sărbătorește dorința ei de a se îndepărta, lăsând-o pe Deva în lumina reflectoarelor. Este un gest care merită să fie recunoscut: a face loc celor care vin după noi (o fiică, un succesor) nu este ceva ce ne-am obișnuit să vedem foarte des. Deva, în vârstă de 16 ani, introduce acest număr dedicat în totalitate vârstei sale. Este o călătorie de emoții, acele sentimente viu colorate pe care doar un anumit moment al vieții le poate oferi: un sentiment de neliniște amestecat cu posibilitățile infinite ale unui moment în care, toate lucrurile luate în considerare, totul nu a început încă”, declară Emanuele Farneti, editorul-șef Vogue Italia.

În imaginea de pe coperta revistei, Deva Cassel este cea care e fotografiată în prim plan. Mama și fiica poartă aceleași ținute, rochii negre, drepte și foarte decoltate, create de una dintre cele mai cunoscute case de modă, Dolce & Gabbana. Au părul aranjat la fel, chiar și cu aceeași expresie a feței.

Frumoase femei, nu-i așa?

Citește și: Ca două picături de apă. Fiica Monicăi Bellucci impresionează prin frumusețea sa (Foto)

Sursa: Vogue.it