Jurnalista Silvia Petrov susține că a trăit clipe de coșmar în ziua de trei martie din cauza unei tinere, care a agresat-o chiar în curtea blocului unde se plimba cu fetița sa de doar un an. Jurnalista susține că i-a reproșat tinerei că mânca și arunca semințe pe jos, dar din păcate tânăra a avut o reacție agresivă, așa cum observăm în video-ul de mai jos. 

„Pe 3 Martie, la ora 14:00 am ieșit cu fetița mea la plimbare, pe terenul sportiv din fața casei. Când colo, zăresc o tânără, care mânca semințe și scuipa coji în stânga și-n dreapta. M-am apropiat și am rugat-o calm și respectuos să înceteze să scuipe pe jos, în public sau, în cel mai bun caz, sa pună cojile într-o pungă, dacă tot e mare amatoare de semințe.

De faptul că în plină pandemie nu purta mască de protecție, n-am mai reușit să-i spun, că deja eram înjurată.

Totodata, tânăra mi-a reproșat că face ce vrea și unde vrea și să n-o educ. Eu am adăugat că dacă nu încetează, o voi filma și voi chema poliția. Ea m-a înjurat iar. Am scos telefonul și am apăsat pe REC. Atunci, tânăra furioasă s-a ridicat de pe banca de metal și m-a luat la pumni. N-am reușit să reacționez. Nu i-am ripostat în niciun fel. Mă gândeam doar la fetița mea de un an ,care era lângă mine și care a început să țipe, plângea și tot striga „mama”. A fost îngrozitor. Mi-e tare greu să descriu scena. În noaptea aia n-am dormit, nici eu, nici copilul. A plâns speriată până aproape dimineața. Am trăit ambele un șoc.

Am avut mare mare noroc de un vecin care a intervenit. Ea, ca să vezi îl înjura și pe el și culmea, tot mânca semințe și scuipa cojile pe jos.  Între timp am sunat la 112 și în câteva minute a venit un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă. Tot ei au chemat ambulanța. Ciudat mi s-a părut faptul ca în timp ce vorbeam cu operatorul de la 112, agresoare mă parodia și spunea: „Da da, spune ca ai luat un pumn în “…” , (n-o voi cita). Până au ajuns polițiștii, tânăra agresoare fugise de la fața locului, îndreptându-se spre Centrul de Excelență.

Așa cum cere protocolul, am scris o explicație și o plângere la poliție, apoi am fost dusă cu ambulanța la spitalul de urgentă pentru investigații medicale. Din cauza loviturilor peste față, am suferit o amnezie ușoară, m-am ales cu mai multe hematoame pe față și brațul stâng. Ieri am mers și la Centrul de Medicina Legală.

Ofițerul de sector mi-a spus că investighează cazul și caută în continuare fata care m-a agresat.

Cert e ca după această experiența, deloc plăcută, nu mă dau bătută. Voi insista și voi face tot ce-mi sta în puteri ca agresoarea să fie pedepsită după merit. Și da, voi continua să le cer să nu mai facă murdărie în locuri publice celor care o fac”, a povestit Silvia Petrov pentru EA.md

Poliția investighează cazul.

Sursa video: Facebook/Silvia Petrov