Au trecut câteva luni de la publicarea interviului oferit de Meghan Markle și Prințul Harry pentru Oprah Winfrey, dar încă rămâne a fi un subiect de prima pagină. Recent, s-a atras atenția la o declarație ciudată a lui Harry. Acesta a spus că nu a avut niciodată ocazia să iasă la o plimbare cu bicicleta alături de tatăl său, totuși câteva fotografii din copilărie îl contrazic, iar internauții nu au fost deloc iertători. 

În timpul conversației care a durat două ore, Harry i-a spus lui Oprah că vrea să facă împreună cu fiul său, Archie, lucruri pe care el nu a avut oportunitatea să le facă în copilărie.

„Avem suficient spațiu pentru a ne plimba cu Archie și pentru a ne plimba în familie, alături de câini. Îl pun pe spatele bicicletei, iar el își întinde brațele și este fascinat”, a declarat Harry.

Prințul susține că nu a mers niciodată cu bicicleta alături de tatăl său în copilărie, însă fotografii realizate la Castelul Sandringham demonstrează contrariul.

Fotografiile îl arată pe Harry așezat în partea din spate a bicicletei tatălui său.

Într-o fotografie realizată în anul 1990, când Harry avea șase ani, acesta apare într-un scaun așezat pe spatele bicicletei Prințului Charles, în timp ce Prințul William merge lângă ei, cu propria bicicletă.

Alte fotografii îi arată pe Harry și William mergând pe propriile biciclete alături de părinții lor, Charles și Diana.

Harry a atras numeroase critici pe rețelele de socializare odată cu apariția fotografiilor de arhivă care demonstrează că nu a spus adevărul.

Este ceva adevărat din interviul acordat de Meghan și Harry pentru Oprah??”, a scris pe Twitter jurnalistul Martin Jay.

Se pare că Harry are amnezie, însă au fost multe plimbări cu bicicleta, în familie”, a postat un alt internaut.

Sursa: Eva.ro

Distribuie articolul: