În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, un cuplu olandez a rămas blocat la intrarea în stația de premetrou Astrid din Anvers. Șoferul mașinii a confundat locația cu intrarea în parcarea hotelului Radisson Blu și, ulterior, s-a constatat că se afla sub influența alcoolului, conform relatării cotidianului belgian Nieuws Blad.

Într-un interval de două luni, a avut loc pentru a doua oară un incident în care o mașină a lovit intrarea în stația de premetrou Antwerp Astrid, sub hotelul Radisson Blu. Șoferul intenționa să se îndrepte către intrarea în parcarea subterană, dar s-a blocat pe scări. Din fericire, nu au fost înregistrate persoane rănite.

„Șoferul în vârstă de 60 de ani a făcut un test de respirație pozitiv la alcool”, a anunțat poliția din Anvers. Pompierii au reușit să tragă cu grijă mașina în sus, ceea ce a atras mulți spectatori. Scările stației de metrou au suferit pagube vizibile în urma accidentului.

Pe 9 decembrie 2023, o șoferiță de 45 de ani s-a trezit și ea că alunecă pe scări cu mașina, când intenționa să intre în parcarea hotelului. Mașina femeii a fost grav avariată, la fel ca și infrastructura stației.

Nici atunci nu au fost răniți. Pentru a evita astfel de incidente, în viitor, autoritățile au decis să blocheze intrarea:

„Din cauza incidentului de sâmbătă seara am decis să punem un bloc de beton la intrare, luni. Aceasta va servi ca o soluție temporară”, a declarat un oficial.

Distribuie articolul: