„Anul Nou la ușă bate, cu noroc și sănătate” – așa spunea parcă urătura celebră a copilăriei noastre. În ideea aceasta, noi am întrebat vedetele de la noi cum a fost 2018 pentru ei. Interpreta Olesea Olteanu s-a dichisit în stil retro – o imagine creată de fiica ei, Dorina, și ne-a povestit inclusiv despre planurile lui 2019. 

Armonia e cuvântul cheie

„Anul 2018 nu a fost cel mai greu an din viața mea. Pot să-l marchez prin câteva cuvinte: „familie”, „multă muncă”, „armonie” și „Adrenalina”. Din păcate sau poate din fericire, am primit și o lecție de viață dură, dar foarte bună pentru viitorul meu. Mi-am dat seama încă o dată despre multe, am înțeles că m-am maturizat și mai mult, dar cel mai plăcut poate, am înțeles cât de mult s-a maturizat fiica mea, Dorina, care este stilistul meu personal deja”, recunoaște artista.

Interpreta Olesea Olteanu și fiica ei, Dorina

Moș Crăciun e Olesea Olteanu!

„Pentru mine a devenit simplu: ce nu reușesc azi, las pentru mâine! Sunt omul care își pune mereu imposibilul în față și muncesc ca să ajung acolo unde mi-am propus. Mi-am dat seama o dată în plus că Moș Crăciun sunt eu și, culmea, nu doar la sărbătorile de iarnă. Îmi place sa fiu de ajutor familiei mele atunci când este nevoie cu adevarat. Însă cadouri fac cu mult drag fără motiv. Important să ne aducă zâmbete tuturor. Și să fim mereu uniți și fericiți!”, mai spune Olesea.

Planuri de artistă, planuri de familistă

„Pentru anul care vine, doresc să-mi păstrez armonia și liniștea din suflet. Vreau să trăiesc alături de familia mea cele mai frumoase clipe și să le savurăm cu multă intensitate, fără așteptări și dezamăgiri! Suntem în pregătiri pentru o piesă nouă, de muzică ușoară, deci anul 2019 se anunță unul de forță”, a mai spus interpreta pentru EA.md.