Capitala Filipinelor a găzduit ieri finala concursului de frumusețe Miss Earth 2016. 83 de concurente au luptat pentru diademă, însă doar una dintre ele a fost aleasă drept fata care poate reprezenta cu demnitate frumusețea naturală și lupta contra problemelor de mediu. Cine e învingătoarea, aflați mai jos.

rthet

Învingătoarea titlului „Miss Earth 2016” a devenit Katherine Elizabeth Espín – o fată de 23 de ani, care a reprezentat Ecuadorul. Frumoasa învingătoare este cosmetolog de profesie și mai are o slăbiciune – modelingul. Tânăra este de părere că predarea intensă a problemelor de mediu în școli va schimba percepția generațiilor viitoare, promovând schimbări climatice pozitive. 

Deși a reprezentat Ecuadorul, tânăra a copilărit și a studiat în SUA alături de familia sa. Pentru victoria în acest concurs, Katherine le este recunoscătoare în primul rând părinților, care au ajutat-o să devină o femeie puternică și independentă. Victoria în cadrul competiției o impune pe Katherine să devină o susținătoare vigilentă a mediului și să se implice în soluționarea problemelor de impact global.

winner-1024x873

Katherine are înălțimea de 176 cm și parametrii fizici 89:60:93.

125-1024x768

În cadrul competiției au fost oferite alte titluri speciale: Aer, Apă și Foc.

Miss Earth – Air 2016: Miss Columbia – Michelle Gómez

Miss Earth – Water 2016: Miss Venezuela – Stephanie de Zorzi

Miss Earth – Fire 2016 : Miss Brazilia – Bruna Zanardo

132-1024x768

Amintim că în acest an, 3 tinere din țara noastră au participat la Miss Earth 2016. Tatiana Ovcinikova a reprezentat Republica Moldova. Crina Stîncă a reprezentat România, iar Alexandra Marcenco a reprezentat Portugalia.

Basarabencele Tatiana Ovcinikova, Alexandra Marcenco și Crina Stîncă strălucesc la Miss Earth

Tatiana Ovcinikova s-a afișat la Miss Earth într-o ținută ca cea purtată anul trecut de către Miss Moldova

Foto: missosology.org, captură video

Distribuie articolul: