Amber Heard a mărturisit că are gusturi mai bune în materie de femei decât de bărbați, dar tot mai speră să iubească sincer pe cineva bogat. Cunoscută pentru sexualitatea ei debordantă și pentru nestatornicia sa în dragoste, Amber Heard nici nu se mai ferește de cuvinte: fosta soție a lui Johnny Depp, pe care actorul a acuzat-o direct că l-a adus la sapă de lemn, a mărturisit că se pricepe mai bine la femei decât la relațiile cu bărbații și că o interesează o relație cu cineva bogat.

Actrița în vârstă de 32 de ani, bisexuală declarată, a avut o relație de cinci ani cu fotografa Tasya Van Ree, de care s-a despărțit în 2013, când ea s-a îndrăgostit de Johnny Depp, pe când filmau împreună pentru „The Rum Diaries”. Nu doar că Amber l-a smuls pe „piratul din Caraibe” din brațele partenerei sale de 17 ani, Vanessa Paradis, dar după ce s-a căsătorit cu el a reușit să-l aducă pe culmile disperării și să-i toace zdravăn banii. Reflectând la viața sa de până acum, vedeta originară din Texas a recunoscut că nu s-a îndrăgostit mereu de persoana potrivită.

Întrebată, într-un interviu publicat de revista Marie Claire, dacă i-a plăcut mai mult să fie cu o femeie decât cu un bărbat, ea a răspuns franc: „La naiba, da. La naiba, da. La naiba, da.” „Nu sunt neapărat atrasă de avere. Dar încă mai sper. Sper să am o atracție sinceră pentru cineva care este bogat. Îmi doresc foarte mult asta”, a dezvăluit actrița. Amber Heard și Johhny Depp s-au căsătorit în februarie 2015. În 2016, ea a cerut divorțul de Johnny Depp, iar în cererea de divorț a invocat „diferenţe ireconciliabile”.

În aceeași lună, actriţa a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Depp, după ce a susținut că starul în vârstă de 55 de ani a atacat-o de mai multe ori. Avocaţii lui Depp au respins acuzaţia de abuz şi au sugerat că ea a fost motivată de bani. Ulterior, actorul a acuzat-o pe fosta soție de șantaj financiar.

În august 2016, cei doi actori au ajuns la un acord prin care Amber renunța la ordinul de restricție și primea șapte milioane de dolari, pe care ea a anunțat că îi va dona în scopuri caritabile. Johnny a decis să vireze banii direct în conturile organizațiilor alese de ea, Children’s Hospital și Uniunea Libertăților Civile Americane, relatează TMZ.

După despărțirea cu scandal de Johnny Depp, Amber Heard a avut o relație cu CEO-ul companiei Tesla, Elon Musk, în vârstă de 47 de ani, și cu fostul iubit al supermodelului Heidi Klum, comerciantul de artă Vito Schnabel, 32 de ani.

Distribuie articolul: