Dacă anterioarele videoclipuri ale lui Nargiz Zakirova erau oarecum inspirate din experiența sa de viață, istoria ultimului său clip i-a fost împărtășită de clarvăzătoarea Nikole Kuznetova. Roșcata a acceptat să joace ea însăși rolul iubitei din videoclip și să transmită lumii o poveste tulburătoare, care nu ar putea să lase indiferent pe nimeni.

„Mă grăbesc să vă prezint noul meu clip, pentru piesa „Я буду всегда с тобой” („Voi fi mereu cu tine”). Regia e inspirată dintr-o iubire altruistă, care se scufundă tragic.

E despre o femeie neobișnuită, care nu se teme să împărtășească soarta tragică a iubitului ei. Este despre oameni aleși de la naștere, înzestrați cu darul de a fi aleși și cu un talent rar al clarvederii. Cred că la asta trebuie să mă opresc și să vă las să vedeți creația.

Îi mulțumesc lui Nikole Kuznetsova pentru această istorie apăsătoare, pe care mi-a povestit-o. Nu ar putea lăsa indiferent pe nimeni, pătrunzând până în cele mai adânci colțuri ale sufletului.

Îi mulțumesc lui Filipp Kortes pentru o abordare corectă actoricească și munca pe care a depus-o.

Și desigur talentatei Irma Polskikh, care a reușit să transpună istoria într-un clip de 4 minute și jumătate.

Îi mulțumesc și dragului meu, Maxim Fadeev, pentru muzica sa atemporală, indiferent de gen, definiția căreia este însăși iubirea”, spune cântăreața.

Foto: captură video