Ținutele excentrice nu mai sunt de mult timp o noutate pentru garderoba Nataliei Yonova, alias Gluk'oZa. Fanii însă au rămas de-a dreptul perplecși atunci când au văzut ținuta aleasă de cântăreață pentru un eveniment monden.

Natalia a participat, într-una din serile trecute, la prezentarea din Moscova a brandului de ceasuri de lux U-BOAT, la care a participat și brand ambasadorul Steven Seagal.

Pentru eveniment, vedeta nu a ales o ținută tipică de seară, optând pentru o rochie de culoare roșie, cu decolteu profund și decupaj vertical, care i-a trădat suficient de mult goliciunea. Anume acest decupaj pare să nu le fi plăcut fanilor, care au criticat dur alegerea vestimentară a cântăreței.

g_3403f45d87fc93411f266342e13aef26_2_1400x1100

Nu e pentru prima oară când artista alege să se afișeze îmbrăcată sumar la evenimente publice sau ședințe foto. Natalia susține că forma fizică îi permite din plin acest lucru, iar de aici nici soțul său nu are nimic împotrivă.

Mai mut decât atât, Natalia se află și în acest an în ratingul „100 cele mai sexy femei din Rusia”, realizat de publicația masculină Maxim Online. În prezent, numele ei se află pe locul 13:

cats

Foto: Instagram, captură web, woman.ru

Distribuie articolul: