Relația dintre Glukoza și soțul său a devenit un exemplu pentru mulți admiratori ai vedetei ruse. Formează un cuplu de mai bine de 11 ani, iar acum, când totul pare să fie perfect, interpreta a anunțat că vrea o schimbare. Despre ce este vorba, aflați mai jos.

Într-un interviu acordat pentru un portal de știri din presa rusă, artista a dezvăluit câteva dintre secretele longevității relației dintre ea și soțul său, Aleksandr Chestyakov. Mai mult, Glukoza a anunțat că una dintre cele mai mari dorințe pe care o au la moment este de a concepe încă un copilaș.

„Pentru o relație reușită trebuie, în primul rând, să căutați interesele comune, care vă unesc. Chiar și o ceartă ajută uneori. Vă puteți face surprize, declarații de dragoste, scrieți-vă scrisori, chemați în vizită prieteni. Și desigur, faceți copii – este extrem de important. De exemplu eu simt deja că mai avem nevoie de un bebeluș. Nu cred că acest lucru se va întâmpla curând, dar avem asemenea gânduri și planuri. Uneori discutăm despre cât ar fi de frumos să mai avem un copilaș. Fiica cea mică, însă nu e de acord cu apariția unui nou membru. Îmi spune: „Mama, te rog, promite-mi că nimeni nu se va mai naște în familia noastră. Vreau să fiu mereu cea mai mică”. Dar eu o liniștesc: „Scumpa mea, tu întotdeauna îți vei avea locul în familie, pe care nimeni nu ți-l va fura”, menționează cântăreața.

Cât despre romantismul în cuplu, artista a recunoscut:

„Cred că această problemă persistă la toate cuplurile, care sunt împreună de mulți ani. Câteodată ai nevoie de o reînnoire. De exemplu, anul trecut am decis să organizăm aniversarea noastră de 10 ani împreună. Anume acest eveniment ne-a unit, am trăit sentimentele din trecut. În acea zi, am făcut de toate – am început prin a privi fotografiile de nuntă și am încheiat cu o călătorie minunată.”

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: