Este conștientă că are un trup fără pic de cusur și nu ezită să se dezbrace în fața aparatului de fotografiat. Glukoza este mai sexy ca niciodată și adoră să-și etaleze trupul fie că poartă costum de baie, fie că este în lenjerie intimă.

Glukoza se află la Veneția, unde se află într-o mini vacanță împreună cu soțul său, dar nu uită nici de prietenii virtuali, pe care îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Aceștia s-au obișnuit deja că Natalia Ionova îi alintă cu imagini fierbinți, astfel, admiratorii abia așteaptă o nouă postare.

Interpreta nu a dezamăgit nici de această dată și a venit cu o fotografie făcută în intimitatea dormitorului. Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, Natalia s-a fotografiat cu câteva momente înainte de a-și pune blugii, pozând cu lenjeria intimă la vedere. Dat fiind faptul că articolele vestimentare sunt de culoarea pielii, acestea au avut efectul „goliciunii”, atât de apreciate de internauți.

Se pare că soțului acesteia i-a scăpat momentul, acesta fiind implicat într-o discuție telefonică. Sau poate acesta făcea o comanda șampanie în camera de hotel? Cine știe! Cert este că se poate mândri cu o soție frumoasă, care deși a născut doi copii, are un trup de model.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Vera Brejneva a făcut senzație la New York. Rusoaica a purtat un sutien cu cristale și a strălucit la propriu (Foto)