Ultimii câțiva ani scot în vizor tot mai mulți internauți care utilizează rețelele sociale ca și mărturii ale anumitor angajamente asumate în fața prietenilor virtuali. Nu ne mai miră că în prezent, devine populară tendința de a le arăta tuturor succesele în procesul de pierdere a greutății.

Una dintre utilizatoarele de Instagram care atrage atenția prin rezultatele sale în materie de slăbire se numește Kerry Swift – o mămică de 27 de ani, care și-a propus să slăbească pe calea unei alimentații sănătoase care a ajutat-o, până în prezent, să dea jos cca 34 de kilograme.

Asta, în condiția în care după ce a născut, cântarul îi indica greutatea de aproximativ 97 de kilograme. Recunoaște că motivul unui asemenea rezultat este faptul că mânca mult și nu mereu – alimente sănătoase.

img_5083

Kerry susține că a reușit să pornească această luptă contra kilogramelor acumulate grație rețelei Instagram. S-a întâmplat după botezul fiului său, când a înțeles că nu arăta bine în nicio fotografie, rămânând pur și simplu șocată de imaginea sa.

Tânăra a început să slăbească după un program care o impunea să ducă evidența strictă a tuturor meselor și alegerea doar a alimentelor sănătoase. După câteva săptămâni de alimentație sănătoasă și distribuire a fotografiilor cu fiecare masă, a început să vadă rezultatele.

#ootn thanks for the top clod face @tidge242 😘😘😘

A post shared by Kerry Swift (@swkerry23) on

 „Având dovada foto, este mult mai ușor să înțelegi ce ai mâncat pe parcursul unei zile. În realitate, această evidență poate părea plictisitoare, însă pe Instagram ai sprijinul comunității”, spune tânăra bloggeriță, care se bucură deja de admirația a peste 22 de mii de fani.

Pe lângă alimentația bine monitorizată, Kerry face sport de câteva ori pe săptămână, iar comentariile de admirație o încurajează să continue.

Foto: Instagram, fatkerry.wordpress.com

Distribuie articolul: